Connect with us

Draft

A Combine harmadik napjának nyertesei és vesztesei

A szombati napon a védőké volt a főszerep, a belső falemberek mellett az edge rusherek és a linebackerek kerültek középpontba, és ahogy az előző napokban is, ezúttal sem maradtak el azok a teljesítmények, amik után csak keressük a szavakat. Persze, voltak olyanok is, akik nem az elvártak szerint teljesítettek, de nézzük is meg, ezúttal kik segítették és kik nehezítették a helyzetüket.


Győztesek

Isaiah Simmons, LB/S, Clemson

Azt már a Combine előtt tudtuk, hogy Isaiah Simmons nem egy átlagos védőjátékos, tekintve, hogy karrierje során mind safetyként, mind linebackerként, mind nickelbackként és mind edge rusher is átlagon felüli teljesítményt nyújtott. Nem sok kérdés merült fel atletikus képességeivel kapcsolatban, de akiben akadt volna bármi kételkedni való, azt is elcsitította tegnapi teljesítményével. A linebackerek között tesztelt, de olyan számokat produkált, amilyeneket bármelyik defensive back megirigyelne. Ráadásul 2003 óta ő a első olyan játékos, aki legalább 104 kg, 4,4 mp alatt futotta a 40 yardot, távolabbra ugrott, mint 335 cm és nagyobb a súlypontemelkedése, mint 97 cm. Egyszerűen nincsenek szavak arra, amit ő produkált, még annak ellenére is, hogy kihagyta az edzők által vezetett labdás gyakorlatokat.

Willie Gay, LB, Mississippi State

 

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások