About the author

6 Comments

 1. 1

  Patriota

  Minden rosszindulat nélkül kérdezem :most már tényleg szinte minden tartalom fizetős lesz az oldalon? Értem én hogy kell meg minden, de lassan alig van olyan tartalom ami ne lenne fizetős.

 2. 2

  katonadani

  Például lesz FA-tracker, FA-értékelő, élő feed az FA nyitás hetében folyamatosan, amik mind ingyenesek – a folyamatos friss hírek és érdekességek mellett.
  Szezonban beharangozók, összefoglalók, power rankingek továbbra is ingyenes lesznek.

  Ha már combine winners-losers, ez tavaly például csak 1-2 nappal az esemény után volt röviden, most pedig minden nap az éjszakai történések után egyből reggel-délelőtt, bővebben. Ez is olyan dolog, amit csak úgy hobbiból nem biztos, hogy megírnánk, de legalábbis biztosan nem tudnánk megírni minden nap egyből reggel. Ezért döntöttünk a fizetőssé tétele mellett.

  Szeretnénk minél több kontenttel jelentkezni az előfizetőink/támogatóink számára, szeretnénk minél jobban kiszolgálni azokat, akik lehetővé teszik, hogy fennmaradjunk és fejlődhessünk. Úgy gondolom, ennek kell az egyik, ha nem a legfontosabb célunknak lennie, a vevői elégedettségnek.

 3. 3

  Patriota

  Értem, köszönöm válaszod, sajnálom,hogy üzlet lesz ebből a remek oldalból,nyilvan értem a miértet is. Nem lehet több reklámmal valahogy több bevételt generálni ami segítene az anyagi helyzeten?

 4. 4

  d zoli

  Volt ennyire kemény FA szezon korábban? Ennyi franchise és borderline qb a feje tetejére állíthat mindent.

 5. 5

  Viktor Gál

  Én voltam az egyik legnagyobb kritikusa a fizetős tételnek, pontosabban annak, ahogy történt. A véleményemnek hangot is adtam, javasolva, hogy legyen egy egységes, de jóval alacsonyabb, elfogadhatóbb összeggel, ami (majdnem) mindenki számára megfizethető, igy talán növelhető az előfizetők száma és nem csak a tehetősebbek engedhetik meg maguknak, és “képmutatás” nélkül vállalható az oldal fizetőssé tétele. Biztos, hogy nem ez játszott szerepet a váltásban, de örülök, hogy igy alakult, ennyiért vállalható mindenkinek, aki angol nyelvű tartalmak mellett magyarul is olvasni akar NFL-hireket, bár nálam inkább a szerkesztői FA-beharangozók, -értékelések és mock draftok végett éri meg, ezeket nem találnám meg a külföldi sajtóban, mindezt egy gyros áráért havonta.

 6. 6

  Plota

  Szerintem a megújított előfizetői rendszer már nagyon korrekt! Ez a kb 1000 Ft-os előfizetés szerintem senkit sem akadályozhat. Tudom a magyar mentalitás is olyan, hogy lehetőleg ingyen szeretne mindenki mindent (ez nem ellened szól, én is ilyen vagyok :D ), de szerintem az átlagember szinte bármilyen hobbijára többet költ havonta 1000 Ft-nál.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team