Connect with us

Draft

A Combine negyedik napjának nyertesei és vesztesei

Lezárult a 2020-as NFL Scouting Combine, mindenki szedheti a sátorfáját Indianapolisban. Tegnap este a defensive backeken volt a sor, hogy megmutassák tehetségüket, és többen is elég jó napot zártak. No meg persze nem feledkezünk el a vesztesekről sem, amelyek közt ott van maga a Combine is, mint esemény. 

Nyertesek

Jeff Okudah, CB, Ohio State

A legjobb CB-prospect már a mérlegelést is megnyerte, tökéletes cornerback prototípusként érkezett Indianapolisba, tényleg mintha egy laborban fejlesztették volna ki. Majd jöttek a gyakorlatok a pályán… Nehéz leírni, mennyire tökéletesen mozgott az Ohio State CB-je a drillek során, inkább nézzétek meg videón:

Aztán a szívbajt hozta ránk, majdnem belesérült a drillekbe, egy elkapás után rosszul érkezett, és a fejét, illetve nyakát is beütötte. Majd hogy megmutassa, semmi baja, nyomott egy 41 inches súlypontemelkedést és egy 11’3″-as távolugrást, mindkettő a legjobb volt a cornerbackek közt. Az idei draft három legjobb játékosa közt kell, hogy emlegessük Okudah nevét.

CJ Henderson, CB, Florida

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!