Connect with us

Hír

A Cowboys továbbra sem akarja túlfizetni Prescottot

A Dallas Morning News információi szerint a Cowboys legutóbbi ajánlata Dak Prescottnak 33 millió dolláros éves fizetés és 105 millió dolláros garantált tartalom. Állítólag tavaly ősszel is 33 milliós fizetés volt az ajánlat, tehát a csapat továbbra sem szeretné túlfizetni a játékost, még ha a garantált tartalmon vélhetően növelt is.

 

 

Ez egyébként egy kifejezetten pocsék ajánlat. A 33 milliós fizetés az 5. legnagyobb lenne: 1 millióval nagyobb, mint amit Carson Wentz, és félmillióval kevesebb, mint amit Jared Goff kapott – mindezt úgy, hogy tavalyhoz képest 12 millió dollárral nőtt a cap space. Ha a csapat nem is akarja megdönteni Russell Wilson 35 milliós rekordját, a Wentz-Goff páros leelőzése lenne a minimum, már csak a sapka növekedése miatt is.

 

Továbbá a garantált tartalom is csak akkor számít jónak, ha teljesen garantáltról van szó, ebben az esetben ez lenne a valaha volt legnagyobb. Ugyanakkor valószínűbb, hogy ennek egy része csak sérülés esetén lenne garantált – ha a sérülés esetén garantált tartalmakat is nézzük, akkor Wilson, Goff és Wentz is több garantáltat kapott (a rekord Goffé 110 millióval), mint amennyit most a Cowboys ígér.

 

Nagyon meglepő lenne, ha ezt az ajánlatot Prescott elfogadná.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!