Connect with us

Hír

A hétfő esti rangadókon hallhatjuk majd Peyton Manninget?

Az ESPN állítólag kész egy évi $18-20 milliós ajánlatot letenni Peyton Manning elé, hogy ő legyen a szakkommentátor a hétfő esti rangadó alkalmával – írja Michael McCarthy (FrontOfficeSports.com).

Ezzel Peyton Manning kvázi újoncként lehetne a legjobban fizetett NFL-es szakkommentátor. Ezt a címet most Tony Romo birtokolja, aki épp múlt héten kapott egy egyes információk szerint évi $17 millióról, mások szerint évi $18 millióról szóló szerződést.

Az ESPN már évek óta próbálja megszerezni Peytont, aki legutóbb állítólag azért mondta vissza az ajánlatot, mert nem szeretett volna testvére, Eli meccsein kommentátor lenni – ez az öcsi visszavonulásával már nem jó kifogás. Az idősebb Manning-fivérnek egyébként tavaly volt egy sorozata az ESPN-en “Peyton’s Places” néven, ami nagy sikert aratott. Szinte mindenki biztos benne, hogy Peyton Manning lenyűgöző kommentátor lenne, és hasonló sikereket érne el, mint Tony Romo.

Érdekesség, hogy Peyton legutóbbi NFL-es szerződésével évi átlagban $19,2 milliót keresett.

Az ESPN emellett állítólag egy csere útján szeretné megszerezni az NBC-től Al Michaelst kommentátornak Manning mellé, akit eddig a vasárnap esti rangadókon hallhattunk Chris Collinsworth mellett. És ha Peytont nem sikerül elcsábítani, akkor Philip Rivers lehet a B terve a csatornának.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!