Connect with us

Hír

A Jaguars újjáépít: pénzt szabadít fel és pickeket gyűjt

Megkezdődött egy újjáépülés Jacksonville-ben, ugyanis láthatóan nagy változások kezdődtek a Jaguarsnál (és ezek közel sem értek véget). AJ Bouye elcserélésével, Marcel Dareus és Jake Ryan kivágásával (opcióik le nem hívásával) a csapat egy elég nagy összeget szabadított fel a fizetési sapkájában, egész pontosan $37 milliót – ezeket megelőzően negatívban volt a Jags a várható fizetési sapka összegéhez képest.

Persze nem itt kezdődött ez az újjáépülés, hanem Jalen Ramsey elcserélésével, ahol két első körös picket is begyűjtött a gárda. Ehhez hozzávehetjük a Bouye-ért kapott negyedik kört és látható, hogy draft pickeket is alaposan gyűjtöget a Jaguars, ráadásul még nem számoltunk azzal, hogy Dave Caldwellék minden bizonnyal elcserélik majd Yannick Ngakoue-t is, miután franchise taget raknak rá. Érte is kaphatnak egy első kört akár, de egy második plusz apró a minimum.

Emellett a tervekben van még Nick Foles elcserélése is, amivel idén ugyan csak $3 milliót szabadíthatnának fel, de a következő évekre megkímélnék magukat elég sok kiadástól. Érte mondjuk jelentős draft picket nem lehet remélni, sőt, lehet hogy a Jagsnek kell egy kicsit ráfizetnie. Ettől függetlenül jelenleg 10 cetlije van a Jaguarsnak a drafton, ebből hat az első négy körben, ez pedig minőségi, fiatal és olcsó erősítést jelenthet a gárdának. Ez a draft nagy jelentőséggel fog bírni a Jaguars jövője kapcsán.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!