Connect with us

Hír

A Jets tudja, mire van szüksége: McGovern is New Yorkban

Az első nap végén kapott már egy vak oldali őrzőt Sam Darnold, de a fal Fant érkezése után is elég lyukas volt még. A második napon további két támadófalemer érkezését jelentette be Jets. Alex Lewis visszatért a csapathoz, míg Connor McGovern Denverből tette át a székhelyét.

A Jets nagyon szeretett volna egy top kaliberű belső támadófalembert. A hírek szerint Thuney-ra mozdult volna rá a csapat, de őt a Patriots végül taggel magánál tartotta. A piacra kerülő talán legjobb belső játékos Glasgowt a Denver tudta leigazolni, pont a végül New Yorkban kikötő McGovern pótlására.

McGovern elősorban center, de a Broncosban játszott guard pozícióban is. Két kezdő év van mögötte, amiből a 2019-es sikerült jobbra – ennek eredményeként a Jets 3 évre szerződtette 27 millió dollárért, amiből 18 millió garantált. Az érkező McGovern mellett a Jets visszaigazolta Alex Lewis guardot is szintén 3 évre 18 millió dollárért.

 

Kellett az erősítés a Jets támadófalába, és a szabadügynök piac kvázi második napjának végére legalább darabra meg is van a kezdő ötös (Fant – Lewis – McGovern – Winters – Edoga).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!