Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Chase Young

Az elmúlt négy draft során minden évben választottak passzsiettetőt az első 5 pick valamelyikén. A játékosok ráadásul mind egytől egyik be is váltak. Joey Bosa, Myles Garrett, Bradley Chubb és Nick Bosa az NFL legjobb edge rusherei között vannak. Leírni is félelmetes, de Chase Young talán mindegyiküknél jobb prospect!

Mindenki előtt

A legtöbb top pass rusher úgy érkezett meg a ligába, hogy utolsó egyetemi évükben már sztárnak számítottak, emiatt kiemelt figyelmet kaptak a támadófal részéről és nem tudták hozni a korábbi sack számaikat. Mind a 4 már említett játékos megmutta korábban, hogy félelmetes játékosok lehetnek, így csökkent a produktivitásuk utolsó évükre (Chubb esetében stagnált, 10-10 sackkel fejezte be az utolsó 2 szezonját). Azonban Youngnál ez nem így esett. Azok után, hogy a védőtársa, az azóta már a defensive rookie of the year címet is elhódító Nick Bosa elhagyta az Ohio State-et, Young a 2018-as 10.5 sackje után tavaly 16.5-öt ért el és juthatott rá bármilyen figyelem, nem tudták kordában tartani.

A vírus kissé Young offseasonját is összekuszálta, ugyanis nem vett részt a combine gyakorlatokon. Állítása szerint nem egy combine atléta szeretne lenni. Így a pro dayen került volna sor a pályán való gyakorlatok bemutatására, de ezeket a körülmények már nem teszik lehetővé. A fogadóirodáknál ugyanakkor combine előtt lehetett fogadni rá, hogy 4.65 másodperc alatt teljesíti-e a 40 yardos tesztet. Az utóbbi években ez csak Myles Garrettnek sikerült az elsőként kivitt edge rusherek közül (4.64 mp). Igazából nem oszt, nem szoroz, hogy Youngnak nincs hivatalos ideje, mindenki tudja, hogy egy szörnyeteg.

Erősségek

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások