Connect with us

Hír

A Raiders elküldte Tahir Whiteheadet

A Raiders bejelentette, hogy elküldte a veterán linebacker Tahir Whiteheadet. A döntéssel 6,25 millió dollárt spórolt a csapat.

 

Whitehead egy kifejezetten korrekt linebacker volt karrierje során. A Lions az 5. körben draftolta 2012-ben, hat évet töltött a csapatnál mielőtt aláírt a Raidershez. Soha nem volt kiemelkedő, de futás ellen átlag felettit nyújtott, az elmúlt négy évben pedig csak egyetlen meccset hagyott ki, a többi pedig kezdő volt.

 

A Raidershöz három évre 19 millióért írt alá 2018-ban, és bár futás ellen továbbra is jól teljesített, coverage-ben nagyon leromlott a teljesítménye, az utóbbi két évben a PFF adatai alapján a legrosszabb passer ratinget engedte a posztján. Az elmúlt két évben 1200+ yardot és 14 TD-t engedett mindössze 110 felé szálló passzból, miközben Detroitban az ezt megelőző négy évben 1900+ yardot és 12 TD-t 266 passzból.

 

Áprilisban lesz harminc éves, vélhetően talál majd magának csapatot, de nem lesz nagy piaca. A Raidersnél pedig egyre valószínábbnek tűnik egy elsőkörös linebacker választás (Kenneth Murray / Patrick Queen).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!