Connect with us

Hír

A Raiders rárepülne Byron Jonesra

Nagyon úgy néz ki, hogy két hét múlva a piac nyitásakor a Dallas Cowboys el fogja engedni a kiváló cornerbacket, Byron Jonest. Vincent Bonsignore (Las Vegas Review-Journal) információi szerint pedig a Raiders ott lesz a kérők közt.

A Raidersnek jelenleg $50 milliónyi helye van a sapka alatt, így bőven beleférhet akár a legjobban fizetett cornerbackké is tenni Jonest, ami nagyjából évi $15 milliót jelentene, de a szerződés kialakítása miatt 2020-ra könnyen lehet, hogy csak $10 milliót foglalna a sapkából, így bőven maradna még pénz befoltozni a lyukakat a védelemben (vagy elhozni Tom Bradyt).

A Raiders tavaly 256,7 yardot engedett meccsenként (25.) és 33 passzolt TD-t nyelt be (29.). A tavalyi brigádból Trayvon Mullen pedig egy jó újonc éven van túl, Daryl Worley is elkaristol, Nevin Lawson egyéves hosszabbítást írt alá januárban, de elfér az erősítés egy top játékos személyében.

Korábban egyébként arról is volt szó, hogy a Raiders a Broncostól távozó Chris Harrist is kiszemelte magának – nyilván nem Jonesszal együtt, hanem az egyiket szeretnék megszerezni Mayockék.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!