Connect with us

Hír

A Redskins nagyon el akarja hitetni, hogy Tua draftolásán gondolkodik

A legtöbb szakértő és insider szerint a Miami Dolphins szeretné draftolni az Alabama irányítóját, Tua Tagovailoát, és elég sokan vízionálnak egy cserét a Detroit Lionsszel az 1/3-as pickért. Ez persze feltételezi, hogy a Cincinnati Bengals Joe Burrowt viszi (ez szinte biztos), majd a Washington Redskins a legtöbbek által a draft legjobbjának tartott passzsiettetőt, Chase Youngot választja. A Redskins azonban szeretne mindenkit meggyőzni ennek ellenkezőjéről.

Egyre több helyről lehet olvasni – könnyen lehet, hogy a Redskins által kiszivárogtatva -, hogy a fővárosiak gondolkodnak Tua draftolásán. Most épp a South Florida Sun-Sentinel számol be arról, hogy a csapat találkozott is az irányítóval a Combine alatt, ráadásul azt mondták neki, hogy őt akarják draftolni és azt akarják, hogy versenyezzen Dwayne Haskinsszel a kezdőért.

Alapvetően nem lenne hülyeség az ötlet, mármint Tua draftolása. Nem megszokott, de egyáltalán nem hülyeség. Tua egyértelműen jobb prospect Haskinsnél (persze a sérülései kockázatot jelentenek), sokkal nagyobb benne a potenciál, a tavalyi elsőkörös pedig nem mutatott sokat újoncként, ráadásul olyan hírek is kiszivárogtak, hogy nem tudja rendesen megtanulni a playbookot. Mivel Bruce Allen general manager távozott, a Redskins pedig kvázi teljhatalmat adott Ron Riverának, így nem is köti semmi Haskinshez az új főnököt (kivéve persze a tulajt, Dan Snydert) és nem ördögtől való ötlet azt gondolni, hogy Rivera nem lát semmit Haskinsben, ellenben Tuában igen.

A másik opció pedig az, hogy a Dolphinsszal akarják elhitetni, hogy ha nem érkezik lenyűgöző ajánlat, akkor bizony kiviszik a kiszemelt irányítójukat, így a miamiak hoppon maradnának. (Igen, volt olyan hír, hogy Herbert is tetszik a Dolphinsnak, de ez is eléggé beetetés szagú.)

Egyébként egyes információk szerint Tua azt szeretné, ha a Dolphinsba kerülne.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!