Connect with us

Hír

A Saints lecsapna Jamie Collinsra, rengetegen érdeklődnek Chris Harris iránt

A Combine alatt összegyűlt az NFL sava-borsa, így alatta és utána megindultak a pletykák a szabadügynökpiacra vonatkozóan. Ezekből szedtük össze a legfrissebbeket. 

Larry Holder információi szerint a Saints érdeklődni fog a Patriotstól távozó linebacker, Jamie Collins iránt. A Szenteknél csak Demario Davis biztos pont a poszton, AJ Klein szabadügynök lesz, Kiko Alonsóra pedig kivágás vár.

Chris Harris nagyon kapós lesz a piacon, Troy Renck arról számol be, hogy a Cowboys, a Raiders, a Texans, a Jets és a Lions is érdeklődni fog iránta. Harris mellett Byron Jones a cornerbackpiac másik nagy sztárja, de elég sok csapatnak lesz szüksége CB-re, így nagy licitháború is kialakulhat kettőjükért.

Mike Klis információi szerint többek közt a Broncos is rárepülne a Texans szabadügynökké váló védőfalemberére, DJ Readerre, aki kiváló szezont produkált.

Jenna Laine úgy tudja, hogy a Bengals elkezdte árulni a támadófalember Cordy Glennt, de ha nem talál kérőt, akkor ki fogja vágni.

A Cowboys minden bizonnyal második körös RFA tendert fog tenni a tight end Blake Jarwinra, írja Todd Archer. Ezzel nagyjából $3,3 milliót kereshetne a játékos.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!