Connect with us

Szabadügynök

A szabadügynökpiac nyertesei és vesztesei

Most, hogy a legjobb szabadügynök többsége elkelt, ideje megnézni, kik lettek a 2020-as FA legnagyobb nyertesei és vesztesei. Hosszú lesz a lista.

 

Nyertesek

 

  • Ryan Tannehill, QB

 

Tannehill jött, látott és nagyon gazdag lett. Az előző idényben kiválóan játszó QB megúszta a franchise taget, kapott egy brutálisan jó struktúrájú szerződést (4 év, 118 millió dollár) évi 29,5 millió dolláros fizetéssel. Erre aligha gondolt bárki is tavaly, amikor a Titans cserének megszerezte Marcus Mariota mögé.

 

  • Cornerek

 

Két corner (Byron Jones és Darius Slay) is 15+ millió dollárt kapott, megdöntve ezzel Xavien Howard korábbi rekordját, de nem panaszkodhat James Bradberry ($14,5M) és Trae Waynes ($14M) sem. Szép teljesítmény ez ahhoz képest, hogy a felsoroltak közül egyedül Slay tekinthető top 10-es CB-nek, de utoljára ő is három éve hozta a szintet.

 

  • Volt Pats LB-k

 

Kyle Van Noy a Dolphins játékosa lett évi 12,75 millió dolláros fizetéssel, Jamie Collins pedig 10 milliós átlagért írt alá a Lionshöz. Ahhoz képest, hogy a tavalyi szezont mindketten legjobb esetben is átlagos kategóriába tartozó játékosként kezdték meg, ez igazán parádés.

 

A cikk folytatódik! Havi ~930 forintért több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások