Connect with us

Hír

Aaron Rodgers: Jobban szeretnék azonnali erősítést a draftról, mintsem egy új QB-t

A Green Bay Packers NFC-döntőbe jutott az előző szezonban, és bár nagyon simán kikapott a 49erstől, a csapat bővenSuper Bowl-esélyesnek számít. Ennek ellenére a Packersnél hagyományosan szeretnek gondolni a jövőre is, a GM Brian Gutekunst például nemrég azt nyilatkozta, hogy nem zárható ki egy korai QB-pick idén. Aaron Rodgers nincs elragadtatva az ötlettől.

 

Realista vagyok, tudom, hogy ez benne van a pakliban. Ugyanakkor nem hiszem, hogy a közeljövőben engem bárki kiütne a kezdő pozícióból. Épp ezért jobban örülnék, ha olyan játékosok érkeznének, akik azonnali erősítést jelentenek

 

– mondta Rodgers (via PFT).

 

Rodgers álláspontja teljesen érthető és talán igaza is van. A Packersnek most kell nyerni, az irányító leváltására pedig legkorábban csak a 2021-es szezon végén lehetséges (addig csere és cut esetén is rengeteg lenne utána a halott pénz). Ha Rosgers játéka nem javul, esetleg romlik 2020-ban, akkor jövőre el lehet gondolkodni az utódláson, idén azonban fölöslegesnek tűnik magas picket áldozni egy legalább két évig padon ülő prospectre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!