Connect with us

Hír

Aaron Rodgers: Jobban szeretnék azonnali erősítést a draftról, mintsem egy új QB-t

A Green Bay Packers NFC-döntőbe jutott az előző szezonban, és bár nagyon simán kikapott a 49erstől, a csapat bővenSuper Bowl-esélyesnek számít. Ennek ellenére a Packersnél hagyományosan szeretnek gondolni a jövőre is, a GM Brian Gutekunst például nemrég azt nyilatkozta, hogy nem zárható ki egy korai QB-pick idén. Aaron Rodgers nincs elragadtatva az ötlettől.

 

Realista vagyok, tudom, hogy ez benne van a pakliban. Ugyanakkor nem hiszem, hogy a közeljövőben engem bárki kiütne a kezdő pozícióból. Épp ezért jobban örülnék, ha olyan játékosok érkeznének, akik azonnali erősítést jelentenek

 

– mondta Rodgers (via PFT).

 

Rodgers álláspontja teljesen érthető és talán igaza is van. A Packersnek most kell nyerni, az irányító leváltására pedig legkorábban csak a 2021-es szezon végén lehetséges (addig csere és cut esetén is rengeteg lenne utána a halott pénz). Ha Rosgers játéka nem javul, esetleg romlik 2020-ban, akkor jövőre el lehet gondolkodni az utódláson, idén azonban fölöslegesnek tűnik magas picket áldozni egy legalább két évig padon ülő prospectre.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások