Connect with us

Prémium cikkek

Akikkel óriásit lehet nyerni a szabadügynökpiacon

Korábban írtunk a legveszélyesebb szabadügynökökről – azokról a játékosokról, akik jó eséllyel sokkal nagyobb pénzeket akasztanak le a piacon, mint amennyit megérdemelnének. Most azokat az FA-kat gyűjtöttük össze, akik ilyen-olyan okok miatt nem teljesítettek jól tavaly (vagy csak simán alul értékelik őket), így áron alul megszerezhetőek és hatalmasat lehet nyerni velük.

 

 

  • Kendall Fuller, CB

 

Fuller még mindig csak 25 éves, az egyik legjobb slot corner a ligában, emellett pedig kvázi mindenhol használható. A Chiefsnél volt free safety is és a boxba is gyakran felküldték pass rush-ra, de a sérülései miatt közel sem volt annyira meghatározó, mint amilyen lehetett volna. Emiatt ritkán merült fel eddig a neve, nem is lesz veszettül jó piaca, legjobb esetben 6-8 millió közötti összegért ír majd alá egy rövid távú szerződést. Pedig a potenciálja hatalmas, ha sikerül egészségesnek maradnia, nagyon jól jár vele az új csapata.

 

  • Tavon Wilson, S

 

Akinek csak a Patriotsból van meg Wilson, az nyugodt szívvel könyvelhette el bustnak, Detroitban viszont magára talált. Az elmúlt négy évben kezdő volt, tavaly karriercsúcsot jelentő 98 tackle-t és öt leütött passzt jegyzett, futás ellen és coverage-ben is megállta a helyét. Nem egy sztár, a nagy pénzeket (10-15 millió dollár évente) Anthony Harris, Devin McCourty és Ha Ha Clinton-Dix fogja elvinni, Wilson 5-6 milliónál aligha fog többet keresni. Persze nem kérdés, hogy Harrisék magasabb szintet képviselnek, de nincs ekkora különbség a játékerő között, ár-érték arányban Wilson lekörözheti a nagyobb nevű sztárokat.

 

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!