Connect with us

Prémium cikkek

Amari Cooper szerződése olyan, mintha egy ötödikes rakta volna össze

Amari Cooper a liga második legjobban fizetett elkapója lett, miután a Cowboystól kapott egy 5 éves, 100 millió dolláros szerződést. Tekintve, hogy például a Falcons mennyire speciális szerződést kötött Julio Jonesszal, vagy hogy milyen apró finomságok vannak akár Ryan Tannehill új kontrakusában, azt hihetnénk, hogy itt is van valami csavar – pedig nem. Amari Cooper szerződése olyan egyszerű, mintha egy ötödikes rakta volna össze házi feladatként.

 

 

Cooper egyértelműen a liga legjobb elkapói közé tartozik, óriási szerepe volt abban, hogy a Cowboys legalább a rájátszás közelébe jutott az elmúlt két évben. 25 meccsen 1900+ yardot és 14 TD-t szerzett a csapatban, Dak Prescott kedvenc és legveszélyesebb célpontja, a megtartása prioritás volt. Ennek fényében az sem lett volna meglepő, ha rekordfizetést kap valami brutális garantált tartalommal – ezzel szemben egy 2+1+1+1 éves szerződése van, a csapat pedig szinte bármikor azt tehet vele, amit csak akar. Egy sztártól nem ezt várnánk.

 

A szerződés

 

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!