Connect with us

Hír

Az Eagles elengedi Jason Peterst

Várható volt, hogy a Philadelphia Eagles idén el fogja engedni élő legendának számító bal oldali tackle-jét, Jason Peterst. Ugyan múlt héten Doug Pederson azt mondta, nagyon örülne, ha Peters visszatérne, tegnap a csapat bejelentette, hogy “közös megegyezéssel” elengedi a kiváló támadófalembert, aki így tesztelni fogja a szabadügynökpiacot.

Nem meglepő lépés, hiszen ugyan a 38 éves játékos még mindig magas szintet képvisel, az utóbbi években kisebb sérüléseket összeszedett, az Eagles pedig draftolta az örökösét tavaly az első körben Andre Dillard személyében. Újoncként kevés szerep jutott neki, akkor sem volt épp meggyőző, de nyilván ő jelenti a jövőt, így most megkapja majd a lehetőséget erre.

Peters tehát mehet a szabadügynökpiacra, ahol még mindig jó eséllyel legalább $10 millió körül kereshet. Még mindig egy nagyon jó játékosnak számít, így segíthet egy tackle-hiányos csapaton – azzal persze számolni kell, hogy pár meccset ki fog hagyni kisebb sérülések miatt, így volt ez tavaly is, és két éve sem tudott végigjátszani minden meccset.

Az Eaglestől egyébként a szintén tackle Halapoulivaati Vaitai is távozni fog, és állítólag egész jó piaca lehet, akár 8-12 millió dollárt is bezsebelhet évente.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!