Connect with us

Hír

Brady-saga: A Patriots és a Titans a legesélyesebb, surranópályán jön a 49ers?

Legutóbb arról számoltunk be a Brady-saga kapcsán, hogy nagy valószínűségel kikerül a piacra és távozik New Englandből. Most viszont Tom Curran, az NBC Sports Boston újságírója arról beszél, hogy ez még egyáltalán nem lefutott dolog.

Egy rádióműsorban azt mondta, hogy vagy New England, vagy Tennessee lesz a végállomás, de a 49ers surranópályán nagyon közelít. Korábban arról is írtunk, hogy elméletben teljesen megoldható lenne a San Francisco részéről, ha lecserélné Garoppolót a köztudottan 49ers-szurkoló Bradyre. Curran egyébként azt is megjegyezte, hogy az lenne a mindenki számára legjobb megoldás, ha Garoppolót visszacserélnék a Patriotsba.

A 49ers egyébként Bradynek is ideális lehet, igazából minden adott egy Super Bowl runhoz, még jobban is, mint New Englandben. Persze ehhez a 49ersnek nagyon win now módba kellene kapcsolnia és a hosszútávú terveket egyelőre elengednie, ami nem biztos, hogy jó csapatépítési filozófia.

A Titans kapcsolat is elég nyilvánvaló egyébként, a főedző Mike Vrabel csapattársa volt Bradynek, Nashville is elég jó hely (ha épp nem csap le tornádó így március legelején) és a keret is jól néz ki, még ha nyilván valamekkora erősítésre is szorul.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!