About the author

18 Comments

 1. 1

  John Rambo

  Ajjjaj, még utóbb a Pats nyakán marad a GOAT! :DDDDDDDDDDDDD

 2. 2

  chester

  Ezek full ostobák

 3. 3

  Debreceni József

  Jesszusom, ezek mit ittak?! A franchise tag smafu?

 4. 4

  László

  Ezek nem sokat pöcsöltek, de egy jó szezon után talán kicsit túlzás ennyire megfizetni Tannehillt. Ja és még a liga legjobb futóját is meg kéne fizetniük.

 5. 5

  László

  Ezek nem sokat pöcsöltek, de egy jó szezon után talán kicsit túlzás ennyire megfizetni Tannehillt. Ja és még a liga legjobb futóját is meg kéne fizetniük.

 6. 6

  László

  Még az is lehet, hogy senkinek nem fog kelleni és visszavonul vagy átmegy az XFL-be.

 7. 7

  bjeela

  Ezek már majdnem olyan jók, mint a Bears góréi, de azért még bőven van mit tanulniuk.

 8. 8

  ahanem

  butákok

 9. 9

  ahanem

  lámárdzsekszont nem tudják megfizetni

 10. 10

  Danika

  Tannehill és ügynöke Grade: A
  Titans Grade: C-
  Aki nagyon szomorú: Dak Prescott
  Tannehillék úgy tűnik sikeresen meggyőzték a Titans front office-t, hogy ő franchise QB és egy olyan fizetés jár neki. Bár még működhet ideig óráig a play action gameplan, de pont a Rams és Goff mutathatja meg ennek későbbi hátrányait. De addig is gondolkodig, hol költheti el valószínűleg élete utolsó nagy játékos pénzét. A Titans front office pedig nem akart az AFC South rossz csapat döntéseiből kimaradni. A Jaguars után ismét egy rossz QB szerződés, kb. ismét egy 2+2 évvel (hacsak nem dumáltak ki valami olyasmit, mint Goffnál). Félek, hogy ahogyan a Jags eljutott főcsoport döntőig és a következő évben nem tudták megismételni az év jobb szereplését, ugyanígy fog járni a Titans. Annyi előnye van a titánoknak, hogy itt főleg az offense jó teljesítménye tartotta életben őket, ami azért hosszú távon fenntartható. De ha Derrick Henryre megy a tag és szeptemberben 13+-ért fog ott játszani, akkor elszégyelhetik majd magukat minden más lépéstől függetlenül. Dak Prescott pedig hiába fiatal, hiába játszott jobban, úgy tűnik nem ő lesz a liga legjobban kereső irányítója. Számára jelenleg a tag alatti játék jelenti rövid távon a legjobb pénzügyi opciót.

 11. 11

  camillo 7777

  Inkább Nick Foles mint Nik. 😉😁

 12. 12

  pritek

  Bumm szivtal!

 13. 13

  renningan

  Szép, én is pont ilyen A és C- értékelésben gondolkoztam :D

 14. 14

  makosteszta

  Én azért nem látom annyira tragikusnak ezt a lépést. Ma már 30M alatt nem nagyon találsz QB-t, főleg most hogy az új CBA-val (meg várható új TV-s szerződéssel) ugrik majd egy nagyobbat a cap. Nyilván meg van benne a kockázat, de Tannehill nem egy Bortles, pedig a Miami is eléggé ügyesen elrejtette, ha valamelyik játékosa picit is tehetséges. Illetve azt is figyelembe kell venni, hogy tavaly Foles úgy lett megfizetve, hogy egyébként senkivel sem versenyzett érte a Jax, most viszont a liga negyede új QB-ra ácsingózik. Ha csak fele olyan szintet tud Tannehil tartani, mint legutóbbi szezonjában, akkor diszkont áron van QB-ja a csapatnak évekre. Ha pedig mégis bukó, akkor 2 év után lehet új QB után nézni, szóval max egy évet buknak ezzel a dealel. Röviden, többet tudnak ezen nyerni, mint bukni.

  Titans: B-

  Ha majd Henryt kitömik zsével, arra jár az ordas nagy F.

 15. 15

  katonadani

  az évi átlaggal nincs baj szvsz, viszont csak 3 év után szabadulhatnak tőle valójában, ez viszont probléma

 16. 16

  makosteszta

  Hmmm, oké, akkor valóban inkább C-. De ha nem zuhan be Tannehill, ez még simán A is. :D

 17. 17

  M Doppelspeiche 405

  “Dak Prescott pedig hiába fiatal, hiába játszott jobban” – en nem erzem ugy h bärmikor is jobban jätszott, a 4 szezonja alatt egyszer sem nyujtott olyan elit szezont, mint amit most Tannehill letett az asztalra.

 18. Pingback: Amari Cooper szerződése olyan, mintha egy ötödikes rakta volna össze | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team