Connect with us

Hír

Bud Dupree és Hunter Henry is taget kap

Az ESPN-es Jenna Laine riportja szerint a Pittsburgh Steelers és a Los Angeles Chargers is ki fogja idén osztani a franchise taget: előbbi a pass rusher Bud Dupree-t, utóbbi a tight end Hunter Henryt tervezi egy évre magához láncolni.

 

Henry tagelése nem meglepő. A liga egyik legtehetségesebb játékosa a posztján, ha nem lenne állandóan valamilyen egészségügyi nyavalyája, akár a Kelce-Kittle duóval is felvehetné a versenyt. Tavaly csak 12 meccsen játszott, négy éves karrierje alatt pedig 23 meccset hagyott ki, így érthető, hogy a csapat nem akart már idén hosszú távú szerződést adni neki. A tag értéke egyébként mindössze 11 millió dollár.

 

Ami Dupree-t illeti, vele kapcsolatban már nem ennyire egyértelmű a helyzet. A korábbi első körös játékos négy évig szinte semmit nem mutatott, tavaly viszont karrierrekordot döntött sackekben (11.5), tackle-ökben (68), negatív yardos szerelésekben (16) és QB hitekben (17) is. A Steelers sokáig kitartott mellette a gyenge játéka ellenére is, így valamilyen szinten várható volt, hogy nem épp akkor engedik el Tomlinék, amikor végre mutatott valamit. Az OLB-tag 16 millió, ennyiért bizonyíthatja majd idén, hogy nem csak egyszezonos csoda.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!