Connect with us

Hír

Dave Gettlemannek egy éve maradt, hogy jó útra terelje a Giantset

Jay Glazer információi szerint a New York Giants general managerének, Dave Gettlemannek egy éve maradt arra, hogy jó útra terelje a csapatot és megfordítsa a franchise jelenlegi helyzetét. Glazer úgy tudja, hogy Gettleman a visszavonuláson is gondolkodott tavaly, de végül meggyőzte a tulajokat, hogy maradni akar és prezentált egy tervet, amivel egy év alatt elindítaná a Giantset a jó úton. Ha ez nem sikerül, akkor viszont mennie kell majd.

Nem egyszerű dolog ennyire a tűz közelében lenni a kirúgás kapcsán, hiszen ez sokszor rossz, rövid távú döntésekhez vezet, hiszen ha egy évben gondolkodik valaki, akkor a hosszú távú célokat szem elől tudja téveszteni. Ezáltal érdekes kérdés lesz, hogy mit tervez Gettleman az 1/4-es pickkel, hiszen legtöbben támadófalembert, esetleg Isaiah Simmons védőplaymakert várják New Yorkba, de egy ilyen “win now” szemlélet akár azt is jelentheti, hogy elkapó érkezik Daniel Jones megsegítésére – ez rövid távon nagyobb előnyökkel járhat, mint egy OT, hiszen a falembereknek általában kicsit több idő kell, míg felveszik a ritmust a profik közt.

Nem lesz egyszerű egy 4-12-es szezon után, új, ráadásul tapasztalatlan főedzővel, másodéves irányítóval a rájátszásért küzdeni. Ráadásul ha esetleg Gettleman távozik az év végén, az érdekes helyzetet szülhet Joe Judge körül, akit Gettleman nevezett ki, ám egy év után új general managert kellene keresni – ha nem Judge ajánlása alapján választanak új GM-et, akkor ellentétek alakulhatnak ki közöttük és legtöbb esetben ilyenkor egy év után főedző-cserére is sor kerül.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások