Connect with us

Hír

Emmanuel Sanders a Saintsben folytatja pályafutását!

Nagy csend volt a szabadügynök elkapók között, de az egyik, ha nem a legnagyobb nevét lehúzhatjuk a listáról. Emmanuel Sanders ugyanis aláírt egy csapathoz, mégpedig a New Orleans Saintshez.

Sean Paytonék ismét all int mondanak a Super Bowlra a jelek szerint, hiszen tegnap még Andrus Peatet is újraszerződteték nem kevés pénzért, ma pedig ismét az offense-be érkezett az erősítés. Tavaly nem nagyon tudott felnőni senki Michael Thomas magasságának a közelébe se, ezt szerették volna kompenzálni Sanders leigazolásával, aki így ismét egy bajnoki címért versenyben lévő franchise-hoz került.

A szerződése nagyon csapatbarátra sikerült, két évre $16 millióban állapodtak meg, amely ösztönzőkkel együtt még plusz 3 millió zöld hasút jelenthet az elkapó számára, állítja Adam Schefter, az ESPN bennfentese. Már csak a fizikai felmérők vannak hátra a kontraktus véglegesítéséig, amelyben két másik NFC-s riválisa volt a Szenteknek. Szintén Schefter forrásaira támaszkodva, a Dallas Cowboys és a Green Bay Packers is megkereste a játékost, aki végül a Saintset választotta.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!