Connect with us

Hír

Két korábban bejelentett igazolás is meghiúsult, Brockers visszatér a Ramsbe

Két olyan igazolás is dugába dőlt, amelyet korábban már szinte tényként kezeltek az insiderek, azonban a hivatalos aláírásra még nem került sor, részben a koronavírus járvány miatt. Ezáltal Darqueze Dennard nem lesz a Jaguars játékosa, Michael Brockers pedig nem költözik Baltimore-ba.

Dennard és a Jaguars végül nem tudtak megegyezni a szerződés véglegesítésén, áll a hivatalos bejelentésben. Azt nem tudni, pontosan mi okozhatta a galibát a cornerback szerződtetésekor, de mostantól ismét szabadügynök lesz a Bengalstól távozó játékos.

Arról már írtunk, hogy Michael Brockers szerződése veszélybe került a Ravensnél, most pedig Jeff Zrebiec arról számol be, hogy meg is hiúsult az üzlet. A védőfalember bokájával voltak problémák, erre pedig csak most derült fény, ugyanis csak most tudták elvégezni a szükséges orvosi vizsgálatokat, amik megelőzik a szerződés aláírását – ezeket limitálni kellett a járvány miatt. Brockers eredetileg egy három évre szóló, $30 milliós szerződésben egyezett meg a Ravensszel, azonban ez most mehet a kukába és a Ramstől távozó játékos ismét kereshet magának csapatot.

Brockersről pedig közben az is kiderült, hogy visszatér a Rams csapatába 3 évre legfeljebb $31,5 millióért.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!