Connect with us

Hír

Korábbi elsőkörös cornerbacket szerzett a Bears

A Steelers óriási bustot választott a 2016-os NFL Draft első körében, amikor Artie Burst húzta ki. Idén lejárt a cornerback szerződése, így szabadon igazolhatóvá vált, és a Bears szerződtette egy évre – jelentette be az ügynöke, Drew Rosenhaus.

Burns első három évében minden meccsen pályára lépett Pittsburghben, de pocsék teljesítményt nyújtott, tavaly pedig megelégelték ezt a Steelersnél és mindössze 67 védősnapet kapott az egész szezonban – a speciális egységben azért játszatták az első 10 héten, az utolsó hat meccsen pedig egyáltalán nem lépett pályára.

Karrierje során 149 tackle-t mutatott be, 102,4-es passer ratinget engedett (60,7%-os elkapási mutató, 1737 yard, 15 TD, 4 INT) és összeszedett 24 sárga zászlót is a PFF adatai alapján.

A Bears nem áll túl jól cornerbackekből Prince Amukamara kivágása után, aki nem illett Pagano zónázós rendszerébe. Kyle Fuller rendben van az egyik oldalon, rajta és Buster Skrine-en kívül viszont csak kvázi pályát sem látott játékosok vannak a rosteren. Illetve most már Burns is, de ezzel egyáltalán nem tekinthető megoldottnak a CB-sor kérdése.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!