Connect with us

Hír

Laremy Tunsil visszautasított egy évi 18,5 millió dolláros ajánlatot

A Texans két első- és egy második kört áldozott be Laremy Tunsilért (és Kenny Stillsért) tavaly, a left tackle pedig várja a jussát, sőt! A Houston Chronicle szerint Tunsilnak nem elég a Texans által ajánlott 18,5 milliós rekordfizetés, legalább 20 milliót akar keresni évente.

 

 

Jelenleg a liga legjobban kereső támadófalembere Lane Johnson, aki tavaly novemberben kapott egy 4 éves, 72 millió dolláros szerződést (18 millió dollár/év), amiből  55,8 millió dollár garantált. Tekintve, hogy egy top 5-ös támadófalemberről van szó, az összeg abszolút reális.

 

Tunsil viszont bőven nem ez a kategória, és bár a piac szabályai szerint könnyedén kaphat rekordfizetést, a tophoz viszonyítva 2-3 milliós ugrásokat Julio Jonesok, Aaron Donaldok vagy Khalil Mackek szoktak kapni. Természetesen gondolkodhat úgy, hogy mivel 2020-ban 10 millió dollárt fog keresni, így a 20 milliós hosszabbítás átlaga csökken, de ez nem így szokott működni.

 

A helyzete minden esetre kecsegtető, a nem-irányítók közül nem nagyon volt nagyobb alkupozíciója senkinek az utóbbi években, hiszen nagy blama lenne a Texanstól, ha két első kör feláldozása után nem tudná megtartani falemberét – ezért kell a cserével egyidőben hosszabbítást is aláíratni a játékossal, egy tapasztaltabb GM ezt tudja.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!