Connect with us

Hír

Ma szavaznak a tulajok a playoff kibővítéséről

Ugyan az éves tulajdonosi találkozót a koronavírus miatt lefújta a liga, egy konferenciahívást azért tartanak, méghozzá a mai napon, ahol többek közt arról is szavaznak a tulajok, hogy – miután a Kollektív Szerződésbe már bekerült, most – hivatalosan is bevezessék-e a 14 csapatos rájátszást – írja Ian Rapoport. Háromnegyedes többség kell a változtatás elfogadásához, és várhatóan ez meg is lesz.

Szavaznak majd a tulajdonosok az új rájátszás pontos struktúrájáról is, azaz hogy miként osszák fel a hat wild card meccset a hétvége során (várhatóan 3-3 mérkőzés lesz szombaton és vasárnap, de volt már szó 2-3-1 felállásról egy hétfői mérkőzéssel, amit egyelőre nem támogatnak), illetve hogy a tévétársaságok közt hogyan osztják fel a találkozókat. Ezen kívül egy új megállapodás is terítéken lesz az Amazonnal, amely 2020 és 2022 közt a csütörtök esti rangadók terjesztésére kapna felhatalmazást.

A konferenciahívásban lesz szó többek közt még az NFL Draftról, a koronavírusról és a jövő évi sorsolás kihirdetésének időpontjáról is, a beszélgetésbe pedig becsatlakozik az NFL főorvosa és egy virológus szakember is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!