Connect with us

Hír

Markus Golden és Jadeveon Clowney is a Giantsben szeretne játszani

Amennyiben hihetünk az ESPN-nek és a SNY-nak, két relatíve top szabadügynök pass rusher, Markus Golden és Jadeveon Clowney is a New York Giantsben szeretne játszani – amennyiben a csapat hajlandó mélyen a pénztárcájába nyúlni.

 

Golden karrierje egyik legjobb szezonját hozta tavaly, 16 meccsen kezdett és 10 sacket gyűjtött a Giantsben. Josina Anderson szerint élvezte a New York-i kalandot és szeretne visszatérni a csapathoz, de előtte a piacot is tesztelné. Magyarán: ha a Giants tartja a licitháborút, akkor a New York-i gárdát választja.

 

Hasonló a helyzet Jadeveon Clowney-val is Ralph Vacchiano riportja szerint. Állítólag a liga egyik legjobb pass rusher “kívánságlistáján” előkelő helyet foglal el a Giants, de ez nem jelenti azt, hogy kedvezményt adna a csapatnak, továbbra is szeretne 22-23 millió dollárt keresni.

 

A pass rusher óriási hiánycikk New Yorkban (a csapat helyzetéről itt írtunk bővebben), és mivel a Giantsnek jelenleg 73 millió dollárnyi helye van a sapka alatt, papíron mindkét játékos megszerzésére jó esélye lehet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!