Connect with us

Hír

Maximum évi 10 nemzetközi meccs lesz 2025-ig

A 17 meccses alapszakasz felvetődésekor voltak olyan információk/pletykák, melyek szerint az extra 17. meccset semleges pályán játszanák a csapatok. Ez viszont biztosan nem így lesz, ugyanis a játékosoknak kiküldött új Kollektív Szerződés ajánlatban maximalizálva van a nemzetközi meccsek száma – írja a PFT.

Ezek alapján 2025-ig legfeljebb évi 10 külföldi mérkőzést rendezhet az NFL. Ezt követően pedig a liga és a szakszervezet összeül és megvitatja, van-e szükség további nemzetközi találkozókra.

Az is kiderül a szövegből, hogy háromnál több mérkőzést egyetlen csapat sem játszhat egy évben külföldön (csak az NFLPA beleegyezésével), ezen kívül ha egy csapat egynél többször utazik az USA-n kívülre, akkor a játékosok extra 5 ezer dollár költőpénzt kapnak.

Így tehát hacsak nem gondolkodik az USA-n belüli semleges helyszíneken az NFL, akkor a liga felének eggyel több hazai mérkőzése lesz – egyes infók szerint ezt úgy oldanák meg, hogy egyik évben az AFC, másik évben az NFC 16 csapata játszana kilenc hazai mérkőzést, a másik konferencia pedig nyolcat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!