Connect with us

Hír

Megkapta az engedélyt a Redskinstől, cserepartnert kereshet Trent Williams

Folytatódik a Trent Williams saga. A Washington Redskins bal oldali tackle-je tavaly nem volt hajlandó pályára lépni a csapatban egy egészségügyi probléma és félrekezelés miatt, aztán a szezon után a rezsimváltásnak köszönhetően megcsillant a remény a visszatérésére, pozitív beszélgetéseket folytattak Ron Riverával. Legutóbb viszont új szerződést vagy cserét kért, és a jelek szerint utóbbi fog megvalósulni, ugyanis Mike Garafolo információi szerint a Redskins engedélyezte Williamsnek és ügynökének, hogy csapatot és cserét keressen.

Érdekes kérdés, hogy vajon mennyit kaphat érte most a Redskins, mert tavaly nyáron simán kicsikarhatott volna egy első körös picket például a Brownsból, azóta viszont minden bizonnyal csökkent az értéke egy kihagyott év miatt. Egyébként ismét a Brownst lenne érdemes felhívnia első körben Williams ügynökének, ugyanis a clevelandiek nagy tackle-hiányban szenvednek. Az ellenérték mondjuk a 2/42-es pick lehetne, ráadásul a Redskinsnek nincs is második körös pickje a tavaly Montez Sweat trade miatt.

Williams egyébként új szerződést is akar magának, így ennek tudatában kell cserélnie érte bárkinek is, aki a szolgálatait akarja.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!