Connect with us

Hír

Négy jelölt van az NFLPA elnöki tisztségére, Okung hivatalos panaszt tett a korábbi vezetőkre

Már több, mint 1000 játékos adta le szavazatát a csütörtökről szombat éjfélig kitolt voksoláson, amelyben arról döntenek, hogy elfogadják-e az asztalon lévő Kollektív Szerződés javaslatot. A helyzetet bonyolítja, hogy az NFLPA, azaz a játékosok szakszervezete épp új elnököt választ magának csütörtökig.

A négy jelölt Tom Pelissero információi szerint:

  • Russell Okung, a Chargers, illetve hamarosan a Panthers tackle-je, aki egyértelműen NEM-re szavaz a Kollektív Szerződés kapcsán,
  • Sam Acho, a Buccaneers linebackere, aki tagja volt a CBA-t tárgyaló bizottságnak és aki egyértelműen IGEN-nel szavaz,
  • Michael Thomas, a Giants safetyje, aki nem foglalt nyilvánosan állást, de állítólag NEM-re szavazott,
  • illetve JC Tretter, a Browns belső támadófalembere, akinek a szavazatát nem ismerjük, de egy komolyabb elemzést tett közzé a javasolt CBA-ről, ismertetve annak előnyeit és hátrányait.

Az ideális verzió az lenne, ha olyan elnöke lenne a szakszervezetnek, aki támogatja a megszületendő döntést, de ugyebár a voksolás eredményét nem fogjuk tudni egészen vasárnapig, így kialakulhat egy elég faramuci helyzet is.

Okung mindeközben hivatalos panaszt nyújtott be a Munkaügyi Kapcsolatok Igazgatóságán DeMaurice Smith és az NFLPA bizottságának tagjai ellen, amiért megsértették az ő jogait, mint szakszervezeti tag, ugyanis nem fair módon tárgyalták le a Kollektív Szerződést.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!