Connect with us

Hír

Ngakoue nem akar maradni, a Jaguars viszont franchise taget tesz rá

Yannick Ngakoue az egyik legfelkapottabb szabadügynök lehetett volna, azonban Adam Schefter információi szerint a Jaguars franchise taget fog tenni a passzsiettetőre. Az viszont egyáltalán nem biztos, hogy látjuk még Ngakoue-t a Jags mezében, ugyanis a játékos twitteren kijelentette, hogy egyáltalán nem akar Jacksonville-ban maradni hosszútávon, azaz távozni akar:

Ezáltal pedig felvetődik a tag and trade lehetősége. A Jaguars így minden bizonnyal fel fogja venni a telefont, ha valaki Ngakoue iránt érdeklődik, sőt az sem lenne meglepő, ha Dave Caldwellék hívogatnák a többi csapatot, milyen magas draftpicket lennének hajlandóak feláldozni a passzsiettető játékjogáért.

Idén több ilyen opció is elérhető lesz egyébként a csapatok számára, minden bizonnyal Matt Judon is megkapja a taget és a Ravens várja majd az ajánlatokat érte, és ez történhet akár Arik Armsteaddel is. Nem újkeletű dolog ez, tavaly Dee Ford és Frank Clark és franchise tag alatt váltott csapatot. Már csak az a kérdés, talál-e a Jaguars egy csapatot, amely például egy első körös picket hajlandó kifizetni Ngakoue-ért, akit ugyebár alaposan meg is kellene fizetni.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!