Connect with us

Hír

Rárepülhet Trent Williamsre vagy Jason Petersre a Browns

A Browns legnagyobb rákfenéje tavaly a támadófala volt, és azon belül is elsősorban a tackle poszt. Idén tehát ez a csapat legnagyobb hiányposztja és egyben első számú prioritása is. Nem véletlen, hogy szinte mindenkivel összeboronálják a gárdát, aki ezen a poszton játszik, most épp két veterán játékos, Trent Williams és Jason Peters neve merült fel Mary Kay Cabot által.

A cleveland.com újságírója arról számol be, hogy a Browns alaposan megvizsgálja majd Williams és Peters megszerzésének lehetőségét is, miközben új left tackle-t keres a csapat. Mindketten logikus opciók egyébként, érdemes lehet egy veteránt találni a bal oldalra, hogy tapasztalatával segítse a többieket és védje Baker Mayfieldet.

Williamst ugyebár csere útján lehetne megszerezni a Redskinstől, tavaly is bepróbálkozott már érte a Browns, ráadásul most Bill Callahan a támadófaledző Clevelandben, aki Washingtonban négy éven át edzette a 31 éves Williamst. Peters nyilván rövidebb távú megoldás lenne, hiszen már 38 éves, de mentorálása sokat jelenthetne például egy első körben választott tackle számára, aki majd egy év után átvehetné a helyét, addig az Eaglesből távozó tackle pedig lenullázná a passzsiettetőket a bal oldalon. Ő szabadügynök lesz, így érte nem kell beáldozni picket, míg Williamsért igen, ráadásul utóbbi drágább is lenne szerződést tekintve.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!