Connect with us

Hír

Rövidhírek: JPP marad Tampában, Lawson Miamiban folytatja

Megkezdődött a tampering időszak, vagyis immáron bármelyik játékost megkörnyékezhetik a franchise-ok, és köthetnek velük szerződést, ami szerdán lesz hivatalos. Voltak ma olyan hírek, amik elvitték a show-t a “kisemberek” elől, de ha rajtunk múlik, nem maradtok le semmiről!

  • Jason Pierre-Paul visszatér a Bucshoz. A szabadügynök passzsiettető egy 2 éves, $27 milliós szerződésben állapodott meg a floridai fanchise-zal, amely alig pár óra alatt két kezdő edge rusherét is leláncolta.
  • A Dolphins újabb megbukott elsőköröst igazolt, ezúttal Shaq Lawson lett a kiszemelt, aki szintén 3 éves, $30 milliós szerződést kapott, akárcsak Ereck Flowers.
  • Bár korlátozott szabadügynök volt, a Cowboys nem bízta a véletlenre Blake Jarwin megtartását, és  egy 3 éves, $24,25 milliós szerződést kötött tight endjével. Úgy tűnik Amari Cooper még várat magára…
  • Nick Kwiatkowskival próbálja újjáépíteni linebacker sorát a Raiders. A Bearstől igazolt védő szerződésének részletei egyelőre nem ismertek. A Raiders állítólag itt nem állna meg, hiszen Cory Littletonra is szemet vetettek.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!