Connect with us

Prémium cikkek

Tényleg változott Mike Brown? – Bengals FA-értékelő

Rengeteg pénz állt a Bengals rendelkezésére, de ezt eddig sosem a piacon használták ki. Mike Brown, a csapat elnöke lenyilatkozta, hogy na, majd idén minden más lesz, és igaza lett. Tényleg más lett, de összességében csalódott vagyok.

Ami a változás pozitív oldala

A Bengals elég sok olyan játékossal rendelkezett, akit nyugodt szívvel kivághatott volna, ám az általam jósoltak közül senki nem távozott. Helyette Cordy Glenn, John Miller és BW Webb szerződését bontották fel, amiből talán az első kettő a meglepőbb. A cincinatti támadófal nem az erősségéről volt híres, és nem tudom mennyire okos döntés még rosszabbá tenni ezekkel a kivágásokkal. Tény, egyik játékos sem tartozik a posztja krémjébe, de kezdő szintet még mindig megütnek, főleg az új igazolásokat nézve. Érdekesség, hogy Webb és Miller kivágásával a Bengals tavalyi FA-classából már csak Bobby Hart maradt a rosteren, de az sem egy sikertörténet.

Akin a legtöbbet lehetne spórolni, az még mindig a rosteren van, név szerint Andy Dalton. Egyelőre nem talált cserepartnert a Bengals, pedig nincs az egekben az ára, ráadásul csökken a QB-ra váró franchise-ok száma. Azt sem tartom kizártnak, hogy akkor inkább a rosteren marad, hátha az őszi trade deadline-ig valaki azonnali QB-segítségre szorul, és mivel még mindig van bőven pénzük, belefér hogy kivárnak a végéig. Aztán ilyenkor szokott az lenni, hogy a publikálás másnapján kivágják…

És akkor jöjjön az, amiben jó irányba mozdult el a Bengals: nem ragaszkodott a saját játékosaihoz.

Egyelőre az biztos, hogy Darqueze Dennard (Jaguars), Clayton Fejedelem (Dolphins) és Andrew Billings (Browns) nem tér vissza, hiszen más csapatokhoz igazoltak. Tyler Eifert ha nem vonul vissza, akkor az ő újraigazolására még lehet esély, de a többiekről vélhetően lemondott a vezetőség.

A rest kétszer fárad

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!