Connect with us

Hír

Thomas Dimitroff szerint a Falcons felcserélhet egy top 5-ös pickért

Thomas Dimitroff pénteken adott egy interjút a 92.9 The Game-nek, amelyben többek között a Falcons draft-terveiről volt szó. A franchise GM-e természetesen semmi konkrétumot nem árult el, azt ugyanakkor megjegyezte, benne van a pakliban , hogy felmozogjon a csapat az egyik top prospectért. Neki ezt el is hisszük.

 

Dimitroff 2008 óta a Falcons general managere, karrierje egyik legnagyobb húzása pedig vitathatatlanul az, amikor 2011-ben a csapat 27., 59. és 124. választási jogát, illetve a 2012-es draft 1. és 4. körös cetlijét beáldozva megszerezte a Browns 1/6-os pickjét, majd kiválasztotta az elkapó Julio Jonest. Most a 16. helyen választ a csapat, ami Dimitroffnak alighanem pole-pozíciónak számít.

 

A value chartok alapján az 1/2-es pickért a Falconsnak az 1/16-os mellett legalább még egy első körös, illetve egy második és harmadik körös cetlit kellene beáldoznia, az 1/3-asért egy második körrel kevesebbet, az 1/4–1/6 pickek valamelyikéért pedig elég lenne az 1/16-os mellé egy extra első kör. Nem lenne olcsó mulatság, de nem is elképzelhetetlen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!