Connect with us

Érdekességek

Todd Gurley 34,5 milliót keresett az elmúlt két évben

Todd Gurley az egyik legszebb példája annak, miért ne hosszabbítson valaki 10+ millió dollárért egy futóval – pláne ne úgy, hogy még két év van hátra a szerződéséből, és pláne ne úgy, hogy négy évig szinte kivághatatlanná teszi (bravó Les Snead). Persze ez Gurley-t aligha bosszantja, hisz az elmúlt két évért 34,5 millió dollárt kapott.

 

 

Les Snead a csapat szempontjából a lehető legrosszabbkor és a lehető legrosszabb konstrukciójú szerződést adta Gurley-nek (erről itt írtunk részletesen – egyébként valami ilyesmit kellett volna Amari Cooper ügynökének is kiharcolnia). Ezt jól mutatja, hogy a Rams a hosszabbítás után két évvel is csak úgy tudta elküldeni a futót, hogy “június utáni” besorolást adott neki: vagyis az utána keletkező  20 millió dollárnyi halott pénzt így ketté osztotta, így idén és jövőre is 10-10 milliót kell elkönyvelni.

 

Gurley tehát nagyon gazdagon hagyja el a Ramst, 17,25 milliót keresett két év alatt úgy, hogy a top fizetés évi 15 millió. Nem csoda, hogy nem hatotta meg különösebben a kivágásának a híre:

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!