Connect with us

Prémium cikkek

Tom Brady nélkül mit érek én? – Patriots FA-értékelő

Véget ért egy korszak, Tom Brady 20 év után elhagyta a New England Patriotsot. Bill Belichick eddig is jól elboldogult, amikor Brady valamilyen okból kifolyólag nem tudott pályára lépni, de 2008 óta most először kell úgy terveznie, hogy egy egész szezont franchise irányító nélkül kell végigtolni. Emberes feladat, a csapat pénzügyi helyzete pedig még erre is rátett egy lapáttal.

 

 

A Patriots a szezon végén ~35 millió dollárnyi cap space-szel rendelkezett, ami tekintve, hogy Tom Brady mellett több klasszis játékosok szerződése is lejárt, közel sem volt ideális. Arra számítottam, hogy Bill Belichick fiatalításba kezd és olyan játékosok, mint Mohamed Sanu vagy Dont’a Hightower elküldésével teremti meg a pénzügyi alapot egy komoly FA-tevékenységhez. Nem így lett.

 

Az öreg mester egyedül az utóbbi időben formán kívüli Stephen Gostkowskinak köszönte meg az eddigi szolgálatait, illetve elcserélte a safety Duron Harmont, így a várt 63 millió dollárnyi cap space helyett csak 42 millióval gazdálkodhatott a csapat. Ez nem kevés, de ránézve a lejáró szerződésű játékosokra, messze nem volt elég.

 

 

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!