Connect with us

Hír

TRADE: Kyle Allen a Redskinshez került!

Miután a Panthers szerződtette az XFL-ben teljesítő PJ Walkert, Matt Rhule korábbi tanítványát csereirányító posztra, áruba bocsátotta Kyle Allent, és nagyon hamar elkelt.

A Redskins nem hosszabbította meg Colt McCoy és Case Keenum lejáró szerződését sem, így kellett egy új backup Ron Rivera számára, így adta magát ez a frigy. Ő igazolta le draftolatlanként, tavaly ő erőltette a játékát, ami ugyan nem volt kimagasló, de cserének elmegy. Mivel a Panthers tenderelte az ERFA szabadügynök Allent, így pusztán 675 ezer dollárt keres 2020-ban, jövőre pedig ismét lehet rá olcsó tendert tenni.

Az ellenérték egy idei ötödik körös draftpick volt, ami kicsit húzósnak tűnik. A Redskins ugyebár mindig a kör elején választ a saját pickjével, ennek ellenére három draftcetlijük is immár más csapatnál van:

  • 2. kör: A Coltsnál a tavalyi Montez Sweatért való felmozgás keretein belül
  • 5. kör: A Panthersnél Kyle Allenért
  • 6. kör: A Broncosnál a tavalyi Case Keenum csereügyletből

Ezzel a Redskins a 4/142-es kompenzációs pickjük után legközelebb a 7/216-on húzhat, és mindössze hat választási jogot birtokol a drafton. A Panthers ezzel viszont 8 draftcetlivel várja az áprilisi játékosbörzét, amelyet különleges formában közvetítünk majd.

Már csak az a kérdés, hogy vajon Dwayne Haskins, vagy Tua Tagovailoa cseréje lesz majd Allen…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!