Connect with us

Hír

TRADE: Quinton Dunbar a Seahawksé!

A Redskins a második csereüzletét ütötte nyélbe a mai napon, előbb 5. körös picket adtak a Panthers irányítójáért, Kyle Allenért, most pedig szintén egy 5. körös választási jogért adtak túl Quinton Dunbaron. Az idén 28 éves cornerback a holtszezonban már korábban cserét kért, most pedig teljesült is a kívánsága, a Seahawkshoz került.

Dunbar az egyetemen (Florida Gators) öt szezonon keresztül elkapó poszton játszott, 2015-ben azután lett a Washington újonca, hogy nem kelt el a drafton, ezt követően váltott CB posztra. Új posztján értelemszerűen csereként kezdte, harmadik szezonjára viszont már harmadik számú cornerbackké küzdötte fel magát Josh Norman és Bashaud Breeland mögött. Ezután 2018-ban 3 éves, $10,5 milliós szerződést írt alá a Redskinsszel. Ekkor már nem nickelbackként számoltak vele, Norman után immáron a 2. számú CB volt, hét meccsen lépett pályára, majd térdsérüléssel IR-re került. Tavaly szintén sérültlistán kötött ki, ezúttal combizomsérülés miatt, de előtte 11 meccsen volt kezdő, ezeken 8 passzt ütött le, 4 interceptiont szerzett. Teljesítményét a PFF is díjazta, annyira, hogy a 2. legjobban értékelt cornerback volt náluk tavaly.

Világos, hogy el kellett cserélni, mert Dunbar nem akart többet Washingtonban játszani. Még abban is lehet ráció, ha nem akarnak nagy pénzt adni neki a sérülései miatt. De az 5. kör egy 28 éves, jól teljesítő cornerbackért igen kevés, mondani sem kell, hogy a csere nyertese a Seahawks. Fun fact: a Redskins azt a Kendall Fullert hozta vissza 4 évre, $40 millióért, akivel anno Dunbar versenyzett, hogy a 3. számú CB lehessen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!