Connect with us

Hír

Trent Williamsért a Jets, a Cardinals és a Texans is érdeklődik

Ismét nagy téma lett Trent Williams következő állomáshelyének talánya, ugyanis a left tackle engedélyt kapott arra, hogy cserepartnert találjon magának. A Browns érdeklődéséről már írtunk, most viszont több csapat is felbukkant, hiszen a Jets, a Cardinals és meglepetésre a Texans is a kérők közt lehet (via PFT).

A Jets elég egyértelmű opció, a csapat első számú prioritása lesz idén a támadófal rendbetétele, így kvázi minden szabadügynök vagy elérhető támadófalembernél gondolkodás nélkül beírhatjuk kérőnek – nem csak tackle poszton, de a fal közepén is.

A Cardinals sem nagy meglepetés, hiszen Arizonában is kulcskérdés a támadófal, még ha a csapat hosszabbított is DJ Humphries-zal, a másik tackle poszt kiadó.

A Texans viszont már érdekes, hiszen Bill O’Brien tavaly két első kört adott Laremy Tunsilért, akit ráadásul meg is kellene fizetni idén, és állítólag évi $20 milliót is elkérhet (talán ezt sokallja a Texans?). Persze a másik tackle poszt itt is kiadó, de Tunsil sokkal inkább hagyományos LT kategória, mint Humphries. Mindenesetre második körös pickje van még a Texansnak, O’Brien pedig a jelek szerint szereti ezeket elosztogatni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!