Connect with us

Hír

A 49ers csak akkor ad új szerződést Trent Williamsnek, ha kiérdemli

Joe Staley egészségügyi okok miatt visszavonult, így a 49ersnek lépnie kellett: megszerezte Trent Williamst a Redskinstől. A zseniális, de az elmúlt szezont holdout miatt kihagyó falember szerződéséből már csak egy év maradt hátra, és Williams is jelezte korábban, hogy úgy szerződést akar. Ez utóbbira azonban egyelőre várni kell.

 

Trent már nem futballozott másfél éve, ami nem elhagynagolható. Ugyanakkor ő is egyértelművé tette, hogy addig nem akar új szerződést, míg vissza nem tér a korábbi formájához

 

– mondta Kyle Shanahan az ESPN-nek.

 

Ez persze nem jelenti azt, hogy Williamsnek végig kellene játszania a szezont, hogy új szerződést kapjon – sokkal nagyobb az esély arra, hogy már szezon közben hosszabbít vele a csapat (már amennyiben hozzá a korábbi formáját). Sőt, az sem lenne meglepő, ha már a szezon előtt új kontraktust kapna, amennyiben jól teljesít az edzőtáborban.

 

Laremy Tunsil, illetve Bill O’Brien miatt egyébként ez nem lesz olcsó mulatság, bármikor is történjen meg. Ugyan Williams öregebb, mint a Texans LT-je, de csúcsformában nagyságrendekkel jobb is nála. Lehet, hogy csak két évre szóló hosszabbítást kap majd, de az alsó hangon 20-22 milliós lesz.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!