Connect with us

Hír

A Broncos tartani akarja a lépést a Chiefsszel

A Kansas City Chiefs jelenleg az NFL legjobb csapata, regnáló bajnoka, így biztos volt, hogy megpróbálják majd leutánozni őket mások, vagy legalábbis elindulni egy olyan irányba, amibe Reidék a sebességre épülő támadósorral. Persze olyan irányítója szinte senkinek nem lesz, mint Mahomes, de az elvet lehet másolni és be lehet ruházni sebességre, tele lehet tölteni a támadósort, hogy minél több pontot tegyenek fel a támadósorok a táblára. A Chiefs csoportriválisát, a Denver Broncos is erre készül.

Pontokat kell szereznünk, hogy megnyerjük a divíziónkat. Nyilvánvalóan a 15. picknél nagyon izgatottak voltunk, hogy Jeudy még bent volt. A második körben pedig Hamlerre koncentráltunk. Robbanékony és nagyon kemény játékos. Nehéz 80 yardot haladni az NFL-ben, de úgy érezzük, most két olyan játékost szereztünk, akik képesek erre. Kansas Cityben is ilyen játékosok vannak, az irányítójuk pedig nyilván sokáig kiváló lesz.

Ez egy sebességre alapuló játék lett. Nézzük csak meg a Kansas Cityt. Imádjuk Courtlandet, imádjuk Jeudyt. Berakjuk Hamlert a slotba quarters coverage ellen, aki megindul a 4,3-as sebességében és nagy nyomást helyez majd a safetykre

– mondta John Elway Peter Kingnek.

A Broncos a teljes holtszezonját arra tette fel, hogy a másodéves Drew Locknak minél jobb dolga legyen a támadósorban. Az utóbbi két évben megszerzett Courtland Sutton és Noah Fant mellé idén még több fiatal fegyver érkezett, hiszen az első két körben a 21 éves Jerry Jeudyt és a 20 éves KJ Hamlert draftolta a csapat, előbbi az idei játékoskörze sokak szerint legjobb elkapója volt, utóbbi pedig az egyik leggyorsabb WR-e és szintén top50 játékos. Később pedig még jött egy ultraatletikus tight end Albert Okwuegbunam személyében, illetve nem skill játékos, de a támadófalba is draftolt Elway egy kiváló prospectet Lloyd Cushenberry személyében. Futó poszton pedig nem a drafton, hanem a piacról érkezett Phillip Lindsay mellé Melvin Gordon. Nem sok fiatal irányítónak van jobb dolga ennél a ligában.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!