Connect with us

Hír

A Bucs elcserélné OJ Howardot

A Tampa Bay Buccaneers elcserélné a korábbi első körös tight endjét, OJ Howardot, állítja az egykori scout és GM Michael Lombardi. A 25 éves játékos elcseréléséről már korábban is voltak pletykák, tavaly például a Patriots is érdeklődött érte (némileg ezért fura, hogy Tom Brady érkezésével nem csitultak el a trade-pletykák).

 

 

Howard távozása több okból is védhető lenne. Az első körös mivoltához nem tudott felnőni, a sérülések tarkította karrierje során három év alatt egyszer sem játszott végig egy teljes alapszakaszt, illetve soha nem volt még csak 600+ yardos szezonja sem. A tehetsége megkérdőjelezhetetlen, de Cameron Brate miatt (aki az elmúlt 5 évben csak három meccset hagyott ki és a 2023-as szezon végéig van érvényes szerződése) feláldozható.

 

OJ Howard szerződése a szezon végén lejár (2 milliós fizetése van), de a csapat még nem hívta le az 5. éves opcióját. Mivel a szintén korábbi első körös Hayden Hurst egy második körös pickért került a Falconshoz, Howard értéke is valahol ezen a szinten mozoghat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!