Connect with us

Hír

A Dolphins megpróbálja megszerezni a Bengalstól az 1/1-es picket

A Cincinnati Bengals az 1/1 tulajdonosa és minden várakozás szerint ki is fogja választani Joe Burrow-t. Ugyan a csapatnál nem mondták ki egyértelműen, hogy nem fogják elcserélni a picket, de erre nagyon minimális az esély, szinte nulla. Ettől függetlenül a Miami Dolphins Armando Salguero információi szerint be fog próbálkozni a Bengalsnál, hátha tud annyit ajánlani, hogy Mike Brownék meggondolják magukat.

A Dolphins ugyebár tavaly a tankolással kvázi azt ígérte a szurkolóknak, hogy bárkit meg fognak tudni szerezni, hiszen lesznek olyan helyzetben, vagy lesz elég tőkéjük ahhoz, hogy ezt megvalósítsák. Nos, ez a terv nem sikerült tökéletesre, viszont Miamiban nagyon szeretik Burrow-t és a megszerzése érdekében nagy áldozatokat is hozhatnak.

Ennek megvalósítására még 22 napja van a Dolphinsnak, ugyanis amíg a Bengals be nem adja a cetlit Roger Goodellnek (illetve meglátjuk, pontosan hogyan néz ki a folyamat a koronavírus miatt kialakult helyzetben), addig van esély, még ha nem is túl sok.

Vajon milyen ajánlat esetén mondanák azt a Bengalsnál, hogy lemondanak Burrow-ról? Az idei három első körös pick és egy jövő évi első?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!