Connect with us

Érdekességek

A draft után is a Chiefs a legesélyesebb a bajnoki címre

Továbbra is a címvédő Kansas City Chiefs a 2020-as bajnoki cím legnagyobb favoritja a fogadóirodák szerint. Tekintve, hogy bajnokságot nyerő csapat szinte maradéktalanul egyben maradt, ráadásul még erősödött is a drafton, ez egyáltalán nem meglepő.

 

 

A Chiefs győzelmére mindössze négyszeres pénzt fizet Vegas, ami elég nagy ugrás a januári 7-szeres szorzóról. A második a sorban a Ravens 6,5-es oddsszal, majd a 49ers (7x), a Saints (11x) és a tavaly rájátszásba sem jutó Cowboys (12x) következik.

 

Az élmezőny után következik a Tom Bradyvel és Rob Gronkowskival megerősödő Bucs: jól járt, aki még januárban tette meg a csapat Super Bowl győzelmét, az akkori 50-szeres szorzó mára 14-szeresre csökkent. A top 10-be még a Seahawks (17x), a Packers (18x), az Eagles (18x), a Patriots (20x) fért be (a Bills (30x) a 11. a sorban, vagyis a fogadóirodák még Brady nélkül is a New Englandet tartják a csoport legjobbjának).

 

A legkisebb esélye a bajnoki címre Vegas szerint a Jaguarsnak, a Redskinsnek és Benglasnak van (200x), a legnagyobb visszaeső pedig a Texans, melynek bajnoki címe már 60 szoros pénzt érne – januárban még csak 25-szörös volt az szorzó.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!