Connect with us

Szabadügynök

A mennyiség rendben, de a minőség hiányzik – Seahawks FA-értékelő

A Sahawks FA-kitekintőjében azt írtam, hogy a csapat idén hatodjára próbálja meg rendbe tenni a támadófalat (és a védelmet), hogy a változatosság kedvéért ne csak Russell Wilson zsenialitásából kelljen élni. A jó hír az, hogy a gárda minden igazolása minimum rendben van az ár/érték arányt tekintve. A rossz hír viszont az, hogy sikerült ismét elbukni a fő feladat megoldásában. Sorozatban hatodszor. 

 

A Seahawks kényelmes helyzetből várhatta a piac nyitását. A csapatnak 51,5 millió dollárja volt a fizetési sapka alatt a szezon végén, ami bár a tight end Greg Olsen februári leigazolásával némileg csökkent, még így is 44,5 millióból lehetett gazdálkodni – és mégsem sikerült összehozni egy becsületes piacot.

 

 

Kezdjük a távozókkal, pontosabban a kivágott játékosokkal. Ahogy a kitekintőben is írtam, mindössze Tedric Thompson (S) és Ed Dickson (TE) elküldésével lehetett pénzt felszabadítani, és mivel átlag alatti, létszámfölötti játékosokról volt szó, a csapat meg is lépte mindkét cutot (ezzel 5,1 millió dollárt spórolva).

 

Ami a saját FA-kat illeti, nem volt hiány, bár a többségért nem volt kár. Marshawn Lynch eleve csak pár mérkőzésre tért vissza, CJ Prosise legjobb esetben is RB3 lehetett volna a csapatnál, míg Geno Smith szintű csereirányítót bármikor lehet találni. A védelemből Mychal Kendricksért sem nagy kár, ahogy Al Woods sem több egy rotációs DT-nél.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!