Connect with us

Hír

A Packers fityiszt mutatott Rodgersnek

A Green Bay Packers az egyik legmeglepőbb draftot hozta össze az első három kör alapján: először felcserélt az első napon az irányító Jordan Love-ért, majd hozott egy futót (AJ Dillon, 2/62) a Jones-Williams duó mellé és reachelt egy óriásit egy tight end/fullbackért (Josiah Deguara, 3/94). Meg is kérdezték ezzel kapcsolatban a GM Brian Gutekunstöt, aki azt mondta: minden a terv része, ugyanis a főedző Matt LaFleur szeretne az offense-t teljes egészében a futójátékhoz igazítani.

 

 

Mindezek fényében nem meglepő, hogy Aaron Rodgers, a csapat franchise irányítója a hírek szerint elárulva érzi magát – és teszi mindezt joggal. Én azon a véleményen vagyok, hogy a franchise irányító mindennek az alfája és ómegája és egyetlen csapat sem teheti meg, hogy ne hozzá igazítson mindent (lásd a Bucst vagy a Saintst).

 

Russell Wilson könyvet tudna írni arról, hogy a Seahawks mennyire nem törődik az érdekeivel és lassan Rodgers is írhat egy-két fejezetet. Hihetetlen, hogy egy NFC-döntős, win now módban lévő csapat minden idők egyik legnagyszerűbb irányítójával még csak meg sem próbálja rendbe tenni az óriási hiányosságokkal rendelkező passzjátékot – pláne egy olyan drafton, ahol a 2-3. körben is lehetett kezdő kaliberű elkapókat találni.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!