Connect with us

Érdekességek

A Patriots 2013 óta nem draftolt Pro Bowlert

Érdekes statisztikára bukkant a PFT: a Patriots 2013 óta nem draftolt olyan játékost, akit Pro Bowlba választottak volna. A csapat legutolsó kvázi saját nevelésű Pro Bowlere Jammie Collins, akit a 2013-as draft 2. körében választott ki a gárda. A Patriotson kívül egyedül a Bengals mondhatja el magáról, hogy az elmúlt hat évben nem draftolt Pro Bowlert.

 

 

A Patriots 52 játékost választott ki az elmúlt hat évben és egyelőre egyiküket sem választották be a Pro Bowlba. Ez persze nem azt jelenti, hogy a csapat ne talált volna klasszisokat. 2015-ben Trey Flowers és Shaq Mason került a Patshez a hátsó körökben, 2016-ban Joe Thuney, illetve például Jimmy Garoppolo is ez idő alatt érkezett a csapathoz, és egészségesen Bryan Stork is bőven átlagon felüli volt.

 

Az elmúlt három év draftja viszont tényleg eléggé mellé ment, legalábbis egyelőre úgy tűnik. Bár azt azért tegyük hozzá, hogy rendre a körök végén draftolva nem olyan egyszerű elit tehetségeket szerezni (mint látjuk, a Bengalsnak még a körök elején draftolva sem sikerült).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!