Connect with us

Hír

A Titans hosszú távra tervez Derrick Henryvel

A Tennessee Titans óriási meglepetésre AFC-döntőig jutott tavaly, köszönhetően többek között annak, hogy Ryan Tannehill és Derrick Henry karrierévet tartott. A csapat vezetőségét mindez annyira lenyűgözte, hogy sutba dobva az óvatosságot hosszú távú szerződést adott Tannehillnek, és most ezt tervezi a franchise tagelt Henryvel is – minderről a GM Jon Robinson beszélt egy konferenciahíváson.

 

 

 

A legjobban kereső futó (mert Henry az szeretne lenni) Ezekiel Elliott évi 15 millió dolláros fizetéssel. Látva David Johnsont, Todd Gurley-t vagy a Jetsben szenvedő Le’Veon Bellt, nincs az a futó, aki megérné ezt a pénz (még Elliott sem).

 

Henry az elmúlt két szezonban 5 yardos átlaggal 2 559 yardot és 28 TD-t futott az alapszakaszban, a rájátszásban pedg 83 futásból termelt 446 yardot és két TD-t. A produktivitásra nem lehet tehát panasz, de mindezt egy ligaelit támadófal mögött tette, ráadásul Gurley-vel, Bell-lel, Elliott-tal vagy DJ-vel ellentétben passzjátéknál nem túl hatékony, négy év alatt egyszer sem volt még 20 elkapása sem.

 

Melvin Gordonnak is voltak produktív szezonjai, Todd Gurley az elmúlt két évben 35 total TD-t szerzett, mégis 6-8 millióért írtak idén alá (ráadásul utóbbi még fiatalabb is) – Henry sem ér ennél többet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!