Connect with us

Érdekességek

A Vikingsnak 13, a Saintsnek 0 pickje maradt a harmadik napra

A New Orleans Saintsnél úgy döntöttek, hogy kiveszik szabinak a szombati napot a drafton, ugyanis a felcseréléseknek köszönhetően egyetlen egy pickje sem maradt a csapatnak a játékosbörze 4-7. körére. Persze még megtehetik Paytonék, hogy jövőbeli cetliket áldoznak be idei választási jogokért (nem lenne szokatlan tőlük), de jelen állás szerint nem kell izgulniuk a Saints szurkolóinak, hogy milyen játékosokkal erősödik ma csapatuk.

Ezzel szorosan összefügg, hogy a Minnesota Vikingsnak rendkívüli 13 (!!) pickje maradt a harmadik napra, egész pontosan három negyedik-, három ötödik-, három hatodik- és négy hetedik körös cetlivel rendelkeznek Rick Spielmanék. Eddig elég jól alakult a Vikings draftja, ugyanis Justin Jefferson (WR), Jeff Gladney (CB), Ezra Cleveland (OT) és Cameron Dantzler (CB) érkezett.

A Saints és a Vikings mai napja pedig azért van szoros összefüggésben, mert a Szentek úgy döntöttek éjjel, hogy az utolsó négy választási jogukat csomagba teszik és odaadják a Vikingeknek a 105. pickért, amivel kiválasztották a tight end Adam Trautmant. Rajta kívül az első körben a belső támadófalember Cesar Ruiz érkezett, illetve a második körben szintén felcsere után a pass rusher / linebacker Zack Baun, ezzel pedig jelenleg teljesnek is tűnik az idei Saints draft class.

A draft harmadik napja egyébként magyar idő szerint 18 órakor kezdődik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!