Connect with us

Hír

Bill O’Brien: Hopkins elcserélése a CSAPAT érdeke volt

Nem nagyon van olyan szakértő vagy szurkoló, aki szerint Bill O’Brien jó üzletet kötött, mikor elcserélte DeAndre Hopkinst egy második körös pickért és David Johnsonért. A főedző/GM szerint viszont ennél jobbat nem is tehetett volna, hisz ezt diktálta a csapat érdeke.

 

 

Ez volt a lehető legjobb döntés, amit a csapat szempontjából meghozhattunk. DeAndre Hopkins egy nagyszerű játékos és imádtuk. Három év volt még hátra a szerződéséből, de fizetésemelést akart. David Johnson is nagyszerűen fog szerepelni nálunk.

 

Minden döntés, amit meghozunk a csapat érdekéből történik. Ilyenkor mindig a nagy CS, nagy A, nagy P, nagy A, nagy T jár a fejünkben (Capital T Capital E Capital A Capital M – az eredeti szöveg alapján).

 

– mondta O’Brien (via Houston Chronicle).

 

Hopkins korábban azt mondta a Hall of Famer elkapó Michael Irvinnek, hogy azért kellett távoznia, mert O’Brien úgy érezte, az elkapónak túl sok hatalma, befolyása van az öltözőben. Ezzel kapcsolatban be is hívta Hopkinst egy személyes meetingre, amit a főedző azzal kezdett, hogy legutóbb Aaron Hernandezzel volt ilyen beszélgetése. Ezzel azonnal megsértette az elkapót, majd O’Brien kiakadt arra is, hogy Hopkinsnak több nőtől vannak gyermekei és nem tetszik neki, hogy ennyi “baby mama” van körülötte.

 

A csapatérdek megkérdőjelezhetetlen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!